Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lepsényi református templom

2008.12.13

 

A MEK (Magyar Elektronikus Könyvtár) oldaláról letölthető Vargha Kálmán írása „A te oltáraidnál…” címmel. A mű alcíme: Adalékok a lepsényi református templom 20. századi történetéhez.

A szerző 1984-ig volt lelkipásztor Lepsényben. A könyvben képeket is találhattok a háború előtti, utáni, valamint a háború alatt súlyosan megsérült templomról. A dokumentumot .html .doc és .pdf formátumban tudjátok letölteni.

 


 

Adatok a műhöz, a link, és a végén némi intelem:

MEK-00178

"A te oltáraidnál..." : Adalékok a lepsényi református templom 20. századi történetéhez / Vargha Kálmán könyv, magyar

 

eredeti kiadvány: "A te oltáraidnál..."
Pápa, Jókai Mór Városi Könyvtár, 1998
ISBN 963-550-619-8

 

    Vallás, egyház/Egyháztörténet
    református egyház, helytörténet, Lepsény

MEK-be került: 2000-01-20
URL: http://mek.oszk.hu/00100/00178

 


 

Ez a dokumentum a Magyar Elektronikus Könyvtárból származik. A szerzői és egyéb jogok a dokumentum szerzőjét/tulajdonosát illetik (amennyiben az illető fel van tüntetve). Ha a szerző vagy tulajdonos külön is rendelkezik a szövegben a terjesztési és felhasználási jogokról, akkor az ő megkötései felülbírálják az alábbi megjegyzéseket. Ugyancsak ő a felelős azért, hogy ennek a dokumentumnak elektronikus formában való terjesztése nem sérti mások szerzői jogait. A MEK üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy ha kétség merül fel a dokumentum szabad terjesztésének lehetőségét illetően, akkor töröljék azt a MEK állományából. Ez a dokumentum elektronikus formában szabadon másolható, terjeszthető, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használható. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos engedélyét kell kérni. A Magyar Elektronikus Könyvtár elsősorban az oktatási/kutatási szférát szeretné ellátni magyar vagy magyar vonatkozású, szabad terjesztésű elektronikus publikációkkal. A MEK projekttel kapcsolatban az info@mek.oszk.hu e-mail címén lehet információkat kapni és kérdéseket feltenni. A központi szolgáltatás URL címe: http://mek.oszk.hu

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.