Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Annak idején sok képeslap jelent meg Lepsényről - tudomásom szerint Mezőszentgyörgyről nem - jelentős részüket meg is találod a galériákban. Ma már ilyenek nem igazán készülnek, meg aztán a képeslap küldés sem akkora divat már, legalábbis postai úton. Viszont nagy divatja van az elektronikus úton történő képeslap küldéseknek, néhány képtárhely már lehetővé teszi ezt a feltöltött képekkel. Ebből született a gondolat, hogy miért is ne lehetne mai - a községeket ábrázoló - képeslapokat küldeni? Csak létre kell hozni őket, és már mehetnek is.

 

Biztos van olyan téma, ahol egy falubeli üdvözlet megfelelő választás lehet, vagy akár egy apró figyelmesség egy "távolba szakadt falunklányának, -fiának", ami kedves emlékeket idézhet fel benne.

 

Az alábbi képeken látható lapokat magam hoztam létre - bocs, de nem vagyok nagy művész - ha rájuk kattintasz, akkor megnyílik a kép, méghozzá az eredeti tárhelyén, ahonnan könnyen elküldheted képeslapként a kívánt e-mail címre. Ha nem tudnád, hogyan kell, akkor kattints  a MAGYARÁZAT feliratra.

 

Az alábbi képek közül tudsz választani:

 Lepsényi képeslap

Lepsényi képeslap

Lepsényi képeslap

Lepsényi emlék

Lepsény szőlőhegyi látkép

Lepsény szőlőhegyi látkép

Lepsény szőlőhegyi látkép

Lepsény szűkülő látótérrel

Mezőszentgyörgyi képeslap

 

 

Ha kedved van hozzá - és több érzéked, mint nekem - készíts Te is képeslapokat. Hozzám hasonlóan Te is regisztrálhatsz a http://fotoalbum.hu/ oldalon, és létrehozhatsz galériákat. Vagy akár elküldheted nekem Lepsénnyel kapcsolatos művedet, én pedig feltöltöm a többi közé, csak arra ügyelj, hogy egy képeslap oldalaránya általában 3:2, és a rendszer 400 képpontnál nagyobb lapokat nem küld el. Így a küldhető kép mérete 400*267 px, azaz e méretnél a tartalomnak és a szövegezésnek is felismerhetőnek kell lennie.

 

 

Hogyan küldjek képeslapot?

 

 

Ha a kívánt képeslapra kattintottál, megjelenik a tárhelyen tárolt kép, alatta több lehetőséget találsz, válaszd a Képeslapküldés funkciót.

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

Ekkor töltsd ki értelemszerűen az ablakokat, válaszd ki az elrendezést, elküldés előtt pedig írd be a felkínált kódot.

 

 

Kép

 

 

Az előnézet gombbal meg is nézheted, miképp fog kinézni képeslapod, pl. az alábbi módon:

 

 

Kép

 

 

Ez a levélküldő szolgáltatás sajnos 400 px széles képeslapokat enged küldeni, de azért így is használható szerintem.

 

vissza a képekhez

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.